Termeni si Conditii

Pentru întrebări, ne găsiți la comenzi@acadeea.ro sau 0757796625
Pentru preluarea comenzilor, pe 23 decembrie ne găsiți pe strada Parcul Feroviarilor nr. 3, Cluj-Napoca.

Ridicare comenzi

Toate comenzile se vor ridica personal de la sediul nostru, pe strada Parcul Feroviarilor nr. 3, Cluj-Napoca, jud. Cluj, pe 23 decembrie, intre orele 10 si 18. Nu oferim livrare nici in Cluj-Napoca, nici in alte orase. Nu putem oferi cutia in nicio alta zi decat 23 decembrie. Comenzile neridicate nu vor fi rambursate. Este responsabilitatea clientului sa ridice comanda in data specificata, 23 decembrie, intre orele 10 si 18.


Ce date personale colectam si de ce / GDPR


Datele personale colectate prin formularul de comanda sunt stocate securizat si vor fi folosite doar cu scopul de comunicare cu clientul strict legat de comenzi, conform GDPR.


Plata


Plata se face prin precomanda Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Prin aceasta metoda este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.


Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.


"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Important de stiut! 

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


Stoc

Comenzile depuse si platite dupa epuizarea stocului vor fi rambursate in totalitate. In acest caz, se va incerca instiintarea clientului telefonic si prin e-mail.

>