__CONFIG_widget_menu__{"menu_id":"18","uuid":"m-16f04e3aefe","dir":"tve_horizontal","dropdown_icon":"style_1","mobile_icon":"style_1","template":"-1","template_name":"Basic","unlinked":[],"icon":{"top":"","sub":""},"top_cls":[],"type":"regular","layout":{"default":"grid"},"actions":[],"images":[],"img_settings":[],"mega_desc":"e30=","tve_shortcode_rendered":1}__CONFIG_widget_menu__

torturi         cutia de macarons         

cookies         candy bars

Torturi

Torturile noastre pornesc de la 1kg - suficient pentru 8 persoane. Se poate comanda cantitatea în funcție de numărul de invitați, fie că vorbim despre o petrecere restrânsă sau o nuntă mare.

VANILLA CARAMEL BROWNIE

Blat moale de brownie cu ciocolată, extrem de bun și de aromat; cremă elvețiană de unt cu vanilie, sos de caramel sărat și bucățele crocante de nuci caramelizate. Acest tort este visul oricărui iubitor de ciocolată.

LEMON BLUEBERRY

Blat pufos de vanilie cu afine, însiropat cu lămâie, acompaniate de o cremă aerată de mascarpone. Un tort pentru iubitorii de gusturi fresh, nu prea dulci.

PISTACHIO & RASPBERRY

Blat gustos cu fistic, gem de zmeură și o cremă delicioasă de unt cu fistic. Un tort dulce-acrișor cu o combinație deosebită de arome.

SUMMER CHERRY KISS

Blat pufos cu vanilie și vișine, dulceață de vișine, cremă de mascarpone, ciocolată albă și vanilie. Gust proaspăt, dulce-acrișor.

MEDOVIK

Straturi de biscuite cu miere de albine și cardamom, infuzate cu cremă de smântână și coajă de portocală. O textura specială și un gust delicios de miere de albine.

COFFEE & WALNUTS

Straturi de blat cu nucă, cu o textură deosebită, cremă franțuzească de unt cu cafea și bucățele crocante de nuci caramelizate. Un tort pentru iubitorii de cafea.

PAVLOVA

Norișori pufoși din bezea, cremă de mascarpone și gem proaspăt de fructe de pădure, încununate cu fructe de sezon. Un desert light, pufos și delicios.

>