__CONFIG_widget_menu__{"menu_id":"18","uuid":"m-16f04e3aefe","dir":"tve_horizontal","dropdown_icon":"style_1","mobile_icon":"style_1","template":"-1","template_name":"Basic","unlinked":[],"icon":{"top":"","sub":""},"top_cls":[],"type":"regular","layout":{"default":"grid"},"actions":[],"images":[],"img_settings":[],"mega_desc":"e30=","tve_shortcode_rendered":1}__CONFIG_widget_menu__

torturi         cutia de macarons         

cookies         candy bars

Mărturii

Cadouri mici și frumoase pentru invitații tăi la nuntă sau botez. Pot fi, de asemenea, oferite drept cadouri corporate angajaților tăi cu diferite ocazii. Oferim personalizarea etichetei cu numele mirilor, logo-ul firmei, un mesaj custom.

CUTIE CU 5 MACARONS

5 macarons cu gusturi diferite, în culori alese de comun acord, ambalate ca în poză, plus eticheta cu numele vostru. 

CUTIE CU 3 MACARONS

3 macarons cu gusturi diferite, în culori alese de comun acord, ambalate ca în poză, plus eticheta cu numele vostru. 

CUTIA "CULORI DE CIOCOLATĂ"

Conține 4 praline realizate manual de noi, din ciocolată neagră, ciocolată cu lapte, ciocolată blondă și ciocolată albă, toate cu umpluturi care completează excelent tipul ciocolatei: caramel, cocos, cafea, respectiv lămaie.

CUTIA "NUANȚE ROMANTICE"

Conține 4 praline în formă de inimioare, realizate manual de noi, din ciocolată albă, ciocolată cu zmeură liofilizată și ciocolată Ruby. Umpluturile sunt cu gusturi fructate, de mango, zmeură, fructul pasiunii, lămâie. 

TABLETA DE CIOCOLATĂ

O tabletă de ciocolată realizată manual de noi. Poți alege între varietățile noastre de ciocolată neagră, cu lapte sau albă, cu diferite umpluturi și combinații de gusturi. Și aici putem personaliza culoarea panglicii și adăuga o etichetă cu numele mirilor. 

>