Cozonaci de Paște

Din cauză că ne-am plictisit de cozonacii uscați și fără gust, omniprezenți la toate sărbătorile, am hotărât să facem versiunea noastră: două tipuri de cozonac dospit la rece timp de 12 ore, plini de gust, însiropați cu vinars, cu muuulta umplutură de nucă și cacao sau fistic și ciocolată belgiană.

 

IMPORTANT: Din păcate, în condițiile actuale nu putem livra în afara Clujului. Firmele de curierat lucrează la capacitate maximă și nu vrem să riscăm să primiți cozonacii după Paști. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Comandă acum:

De ce sunt cozonacii noștri atât de speciali?

Niciun compromis la ingrediente

În primul rând, nu facem niciun compromis la ingrediente. Nu folosim amelioratori, margarină, premixuri – numai și numai ingrediente de cea mai bună calitate.

Diferența o face aluatul

În al doilea rând, diferența o face aluatul. În loc să producem sute de cozonaci, noi facem totul în ediție limitată, așa încât tu să te bucuri de cele mai bune rezultate. Nu facem economie de timp, ci dospim cozonacii timp de 12 ore la frigider, ceea ce le dă un gust deosebit de bun și o textură fragedă. De asemenea, îți garantăm că îi vei primi în ziua în care îi coacem, proaspăt scoși din cuptor.

Umplutură din plin

Dacă îți plac cozonacii uscați și seci, nu ești în locul potrivit – pentru că ai noștri sunt plini cu bunătăți. Fie că alegi varianta cu nucă și cacao sau cea cu fistic și ciocolată belgiană, noi nu ne-am zgârcit deloc la umplutură pentru a-ți oferi o echilibrul perfect de gust în fiecare felie.

Însiropați și parfumați

În ultimul rând, un element important este „băița” pe care o facem fiecărui cozonac, imediat ce îl scoatem din cuptor. Preparăm un sirop special cu vinars, care îi va da cozonacului un aer de sărbătoare. Din cauză că îmbăiem cozonacii fierbinți, o mare parte din alcool se evaporă, în schimb gustul care rămâne este inconfundabil.

 

 

IMPORTANT: Planurile noastre de livrare, în contextul epidemiei de COVID-19

În primul rând, ne dorim să știi că totul în laboratorul nostru e menținut la cele mai înalte standarde de igienă. Nu doar în cazul acestei epidemii, ci întotdeauna. Dezinfectăm fiecare suprafață cu multă grijă, de mai multe ori pe zi.

În al doilea rând, echipa noastră este formată din doar două persoane. De când a izbucnit epidemia de Coronavirus, am petrecut timp numai acasă și în laborator. Avem mare, mare grijă de sănătatea noastră.

Planul nostru pentru ca tu să te bucuri de cel mai bun cozonac de sărbători este următorul:

  • comanzi cozonacul online, îl plătești online și alegi data la care îl vei dori (9 sau 16 aprilie, adică Joia Mare pentru Pastile Catolice sau Ortodoxe);
  • Joi dimineața, noi coacem cozonacul, îl împachetăm și pornim spre tine. Când suntem în apropiere, te sunăm și ți-l lăsăm la ușă, pentru a minimiza contactul dintre noi.
  • Nu știm ce ne rezervă viitorul, dar îți promitem că dacă va apărea situația nefericită în care să nu îți putem livra cozonaceii în ziua promisă-fie din motive de sănătate sau din noi reglementări ale statului – îți vom restitui toată suma de bani.

Comandă acum: